Voimassa 01.01.2023 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Metsätila Kaski / Ostajoulukuusi  (Y-tunnus: 1268895-7). Myymme tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Oulun seudulla. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.ostajoulukuusi.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, SP/OmaSp, Aktia, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu SumUp Limited:n sivuston kautta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii SumUp Limited yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. SumUp Limited näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. SumUp Limited:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

SumUp Limited

Block 8, Harcourt Centre, Charlotte Way, Dublin D02 K580, Ireland

ALV-numero: IE9813461A

https://www.sumup.com/fi-fi/

SumUp Limited on valtuutettu sähköisen rahan liikkeeseenlaskija, jota säätelee Irlannin

keskuspankki (viitenumero: C195030).

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa SumUp Limited yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitus

Toimitamme tuotteet, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Jos maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta 5 arkipäivää, jonka jälkeen tilaus raukeaa, jos maksu on suorittamatta.

Toimitusaika

Toimitamme tuotteita sopimuksen mukaan tai viimeistään 2-3 pv ennen jouluaattoa arkipäivinä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät kuljetus- ja pakkauskulut.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto-oikeus. Vaihto-oikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä, pakkauksessa olevia myyntikelpoisia joulukuusia.

Joulukuusen voi palauttaa ja vaihtaa osoitteessa:

Metsätila Kaski /Ostajoulukuusi

Turkanrinne 73

90660 Oulu

Emme vaihda joulukuusia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen risto@ostajoulukuusi.fi tai postitse Metsätila Kasken osoitteeseen. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Muuta

Metsätila Kaski / Ostajoulukuusi.fi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.